Sonniboy Ford

Ford

Sonniboy voor uw Ford nodig? U koopt deze eenvoudig en goedkoop bij zonneschermauto.nl. Wij hebben voor u een breed assortiment in onze webshop voor de verschillende modellen van Ford. Zo hoeft u niet te klooien met verkeerde formaten. Wij hebben de Sonniboy onder andere voor de Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Fusion, Ford Mondeo, Ford Ka en de Ford Kuga.

Meer lezen...

     

  Artikelen: 1-10/26

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Sonniboy Ford Puma 2019-

   € 199,00
  2. Sonniboy Ford Kuga III 2019-

   € 199,00
  3. Sonniboy Ford Focus IV Wagon 2018-

   € 199,00
  4. Sonniboy Ford S-Max 2006-2015

   € 199,00

     

  Artikelen: 1-10/26

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sonniboy Ford  

De Sonniboy voor de Ford koopt u online bij zonneschermauto.nl. Wij bieden u een breed assortiment aan voor de verschillende modellen. Zo hoeft u niet de deur uit en het risico lopen dat uw model niet op voorraad is. U besteld nu eenvoudig de Sonniboy online en bent voortaan beschermd tegen vervelend zonlicht.

Voordelen Sonniboy Ford
Doordat Sonniboy zonweringen tot een wetenschap heeft gemaakt, is het een veelzijdig product. De Sonniboy voor uw Ford beschermt u en uw medepassagiers tegen het hinderlijke zonlicht. Hierdoor beschermt hij ook automatisch uw bekleding tegen verkleuring. Door de speciale gaasstructuur wordt het zicht van buiten naar binnen verhinderd, maar blijft u uw uitzicht behouden. Zelfs al u met uw ramen open rijdt blijft de Sonniboy op zijn plek en blijft hij u beschermen.

Sonniboy Ford online kopen
U koopt uw Sonniboy voor uw auto eenvoudig en veilig online bij zonneschermauto.nl. Wij bieden u een uitstekende service en een zichttermijn van 60 dagen

Naar boven