Sonniboy Nissan

Nissan

Deze multifunctionele Sonniboy is nu ook beschikbaar voor de Nissan. U bestelt de beste kwaliteits Sonniboy’s op zonneschermauto.nl. Hij is beschikbaar voor de verschillende modellen van de Nissan zodat u zeker weet dat hij past. Door online te bestellen voorkomt u lange wachttijden of het risico dat het product niet voorradig is. 

Meer lezen...

     

  6 artikel(en)

  1. Sonniboy Nissan Note 5-deurs 2006-2013

   € 169,00

   € 152,00

  2. Sonniboy Nissan Qashqai II 2014-2017

   € 199,00

   € 179,00

  3. Sonniboy Nissan X-Trail 5-deurs 2007-2014

   € 199,00

   € 179,00

   Niet in voorraad

     

  6 artikel(en)

Sonniboy voor de Nissan

De Sonniboy kent vele voordelen. Om te beginnen met het meest voor de hand liggende voordeel, hij beschermt namelijk u en uw mede passagiers tegen de zon. Door de zon uit de auto te houden voorkomt u onnodige hitte of het verkleuren van uw uw bekleding. Door het klemsysteem is het mogelijk om met de ramen open te rijden en toch te genieten van de zonnewering, in tegenstelling tot andere zonwerende producten. De gaasstructuur voorkomt ook dat er insecten door de ramen naar binnen kunnen vliegen.

Nissan zonnewering
De zonwerende werking van de Sonniboy beschermt uw medepassagiers zoals kleine kinderen. Door het innovatieve klemsysteem is hij makkelijk te bevestigen en te verwijderen. U klemt hem simpel achter de beschermrubbers van uw raam en uw Sonniboy is geplaatst. Zo hoeft u geen gebruik te maken van schroeven of lijm die uw auto onnodig beschadigd.

Sonniboy Nissan online bestellen
De Sonniboy voor de Nissan bestelt u veilig bij zonneschermauto.nl. Binnen enkele eenvoudige stappen is uw Sonniboy onderweg naar uw huis om u te beschermen tegen hinderlijk zonlicht. 

Naar boven