Sonniboy Mercedes

Mercedes

Heeft uw Mercedes een Sonniboy nodig? U koopt de zonnewering online bij ons in de webwinkel. Sonniboy biedt voor Mercedes een exclusieve lijn aan voor de verschillende modellen zoals de Mercedes C-klasse en de Mercedes GLK. Wij bieden u een uitstekende service zodat u optimaal kunt genieten van de zonnewering met een zichttermijn van 14 dagen. 

Meer lezen...

     

  Artikelen: 1-10/22

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

     

  Artikelen: 1-10/22

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sonniboy Mercedes

Heeft u ook vaak last van laagstaande zon? Of dat uw bekleding op den duur verkleurd? Met de Sonniboy hoeft u zich daar nooit meer zorgen om te maken. Door de speciale gaasstructuur beschermd hij u en uw Mercedes. Zo hebben u en uw medepassagiers geen last meer van de zon of onnodige hitte in de auto. Daarnaast zorgt de Sonniboy ook voor extra privacy in uw auto. De zonnewering zorgt ervoor dat zicht naar binnen wordt bemoeilijkt terwijl u uw uitzicht naar buiten behoudt.

Sonniboy eenvoudig monteren
De Sonniboy voor de Mercedes is eenvoudig te monteren. U klemt de zonnewering eenvoudig achter de beschermrubbers van uw ramen en de Sonniboy zit vast. Zo hoeft u uw auto niet onnodig te beschadigen door het gebruik van schroeven of lijm. Doordat de Sonniboy niet aan de ramen zelf vast zit, is het mogelijk om met uw ramen open te rijden en tegelijkertijd te genieten van de bescherming tegen de zon.

Sonniboy voor de Mercedice online kopen
U bestelt de Sonniboy voor de Mercedes eenvoudig en veilig online bij zonneschermauto.nl. Binnen enkele eenvoudige stappen heeft u de zonnewering besteld.

Naar boven