Sonniboy

     

  Artikelen: 1-10/369

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Sonniboy Subaru Legacy Sedan 2009-2014

   € 169,00
   Niet in voorraad
  2. Sonniboy VW Tiguan 07- Zijramen 4dlg

   € 129,00
   Niet in voorraad
  3. Sonniboy Ford S-Max 2006-2015

   € 199,00

     

  Artikelen: 1-10/369

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bent u op zoek naar zonwering die uw auto excellente bescherming biedt tegen zonlicht, hitte en zelfs tegen insecten? Wilt u af van losse zonweringscomponenten die vaak onvoldoende bescherming bieden? Wilt u uw auto in een handomdraai een gedistingeerd uiterlijk geven? Dan is de geavanceerde autozonwering van Sonniboy iets voor u! Sonniboy autozonwering is op maat gemaakt voor nagenoeg elk autotype.

Alle producten uit de zonweringsprotectielijn van Sonniboy zijn eenvoudig aan te brengen en bedekken de gehele raamoppervlakte. Dit zorgt er naast maximale bescherming tegen zonlicht tevens voor dat het zicht vanaf buiten op de binnenkant van uw auto wordt beperkt. Door het dunne, maar zeer stevige materiaal waaruit de Sonniboy autozonwering vervaardigd is, kunnen de ramen gewoon geopend worden. Sterker nog, door het unieke kliksysteem van de Sonniboy autozonwering, blijven u en uw medepassagiers zelfs met volledig geopende ramen beschermd tegen zonlicht. Ook erg prettig voor gevoelige kinderogen.

U bestelt deze unieke auto zonneschermen van Sonniboy gewoon in dé webshop voor zonwering in Nederland: zonneschermauto.nl. Bestellen in onze webshop biedt u vele voordelen: geen lange levertijden, 24/7 geopend en scherpe prijzen. En toch gewoon de service van een “fysieke” winkel, met zeer deskundige medewerkers die u voor al uw vragen graag telefonisch te woord staan: 088-0120913.

Mailen kan natuurlijk ook via ons contact formulier.

Zonneschermauto.nl is dé webshop op het gebied van zonwering voor de auto. In onze shop vindt u ook de zeer exclusieve lijn auto zonneschermen van het merk Sonniboy. Sonniboy heeft autozonwering tot een wetenschap gemaakt. Zo beschermen de auto zonneschermen van Sonniboy niet alleen tegen zonlicht, maar ook tegen hitte en insecten.

De Sonniboy auto zonneschermen kunnen eenvoudig worden gemonteerd door de unieke Sonniboy bevestigingsklemmen. Deze bevestigingsklemmen worden achter het afdekrubber van uw autoramen geplaatst. Hiermee worden de Sonniboy zonprotectieschermen op zijn plaats gehouden, zelfs wanneer het raam in zijn geheel geopend is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld autofolie of auto rolgordijnen behoudt Sonniboy auto zonwering zijn functie ook wanneer het geopend is. Zo kunt u ventilatie en zonwering combineren.

Naast deze zon- hitte- en insectwerende functies verminderen de Sonniboy auto zonneschermen tevens het zicht buitenaf in uw auto. Dit komt door de rasterstructuur van staaldraad waarvan deze auto zonneschermen  vervaardigd zijn. Het unieke aan deze rasterstructuur is dat deze zicht van buiten belemmerd, maar zicht van binnenuit juist bevorderd. Sonniboy autozonwering systemen zijn gesneden op de exacte binnenmaat van het autoraam en verkrijgbaar voor velerlei automerken en typen.

Bestelt u vandaag een set Sonniboy zonneschermen voor uw auto, dan heeft u deze binnen 3 werkdagen in huis. Zonneschermauto.nl heeft geen lange levertijden of beperkte openingstijden, maar wel excellente service: een snelle betalingscheckout, betalen via iDEAL, PayPal, Creditcard of Afterpay en een extra stevige verpakking, zodat u uw producten kras- en schramvrij geleverd krijgt. Tevens hebben wij een klantenservice waar u terecht kunt voor al uw vragen over onze autozonwering producten. Telefonisch via 088-0120913 of stuurt u uw vraag per mail naar klantenservice@autotuningwinkel.nl. Niet voor niets heeft zonneschermauto.nl het Webshopkeurmerk. Zo weet u zeker dat u veilig winkelt en wij zorg dragen voor uw privacy. Wacht niet langer en verwen uzelf en uw medepassagiers met een koele, insectvrije auto zonder dat u last heeft van de felle stralen van zonlicht.

Bekijk ook onze andere zonnschermers voor uw auto:

Privacy Shades

Naar boven