Sonniboy BMW

BMW

Zonneschermen voor uw auto kopen? Dit doet u online bij zonneschermpartner.nl. Wij bieden u een gevarieerd assortiment van kwalitatieve producten. De Sonniboy is beschikbaar voor verschillende modellen van de BMW, onder andere voor de BMW 1 en de BMW 3 uit verschillende bouwjaren.

Meer lezen...

     

  Artikelen: 1-10/23

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Sonniboy BMW X1 F48 5-deurs 2015-

   € 199,00
  2. Sonniboy BMW X5 F15 2013-

   € 199,00
  3. Sonniboy BMW 3-Serie F30 Sedan 2012-

   € 169,00

     

  Artikelen: 1-10/23

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sonniboy BMW zonnewering

De BWM zonnewering is beschikbaar voor verschillende modellen. Zo hebben wij onder andere de Sonniboy voor de BWM 1en BWM 3 uit verschillende bouwjaren in onze webshop. De zonwering beschermt uw bekleding, uzelf en uw mede passagiers maar zorgt ook voor meer privacy. Door de gaasstructuur wordt de zicht van buiten naar binnen belemmerd maar blijft u uw uitzicht behouden. Door het eenvoudige kliksysteem is de zonnewering eenvoudig en zonder schroeven te bevestigen aan uw raam.

Sonniboy BMW online bestellen
Voor uw BMW koopt u eenvoudig en veilig de Sonniboy zonnewering online. Sonniboy heeft zonweringen voor de auto op een hoger niveau gebracht. Door rekening te houden met verschillende factoren is het mogelijk gemaakt dat één product zorgt voor zonwering maar ook bescherming. Zo beschermt de zonnewering u tegen zonlicht maar ook tegen hitte waarmee u uzelf beschermt maar ook uw medepassagiers.

Veilig online BMW Sonniboy kopen
De Sonniboy voor uw BMW koopt u eenvoudig en veilig online in onze webshop. Wij verpakken onze producten met zorg. Daarnaast mag u het product 60 dagen op zicht houden.

Naar boven